Silhouette®

Luxaflex® Silhouette® er et målbestilt solskjermingsprodukt.

Silhouette® er et noe annerledes solskjermingsprodukt som samler det beste fra persienner med det beste fra rullegardiner.

Fra persiennene har Silhouette® lånt sine vannrette linjer av stoff, slik at du enkelt kan justere hvor mye lysinnslipp du ønsker.
Fra rullegardinen har den arvet tekstilenes letthet og gode solskjemingsegenskap, noe som gjør at Silhouette® passer spesielt godt på soverommet dersom du velger et lystett stoff.
Men for de som liker den litt romantiske stilen er Luxaflex® Silhouette® også helt perfekt i for eksempel stuen eller spisestuen.

GRATIS BEFARING, BESTILLING OG INFORMASJON

TA KONTAKT!

Om produktet :

Stofflamellene som er plassert mellom de to transparente stoffene, gir en unik skjerming som både er nett og elegant samtidig som det gir en effektiv solskjerming. Lamellene har tre forskjellige bredder: 50, 75 og 100 mm.

Silhouette® får du i 25 forskjellige stoffer som strekker seg fra hvit, grå og beige til helt lyse pasteller.
De vannrette lamellene kan du få slette, strukturerte og som mørkleggende. Skinnene er fargematchende med stoffet, men kan også fås i hvit eller børstet aluminium.

Silhouette® har tre forskjellige betjeninger du kan velge mellom; snortrekk, UltraLift™ og motor. UltraLift™ er et revolusjerende pumpesystem som løfter, senker og vinkler lamellene.
Pumpesystemet betyr at snortrekket aldri blir langt og vil derfor ikke ligge i vinduskarmen eller på gulvet.

Ikke nok med at Silhouette® er et vakkert solskjermingsprodukt, men den har også endel gode tekniske verdier.
Verdiene varierer med tanke på om Silhouetten er åpen, lukket eller har et mørkleggende stoff, såkalt Bon Soir.

 UVLyd
 GjennomtrengingRefleksjonAbsorberingReduseringAbsorbering
Åpen71%22%7%63%25%
Stengt34%39%27%98%30%
Bon Soir stengt1%60%39%99%30%

Silhouette® kan man få i bredder opp til 240 cm, bortsett fra lamellen på 100 mm med snortrekk som du kan få i maksbredde på 285 cm. Makshøyden på en Silhouette® varierer med tanke på stoffvalget.

Kontakt Solskjerming & Reklame for å bestille Silhouette®, vi hjelper deg med mål, type, betjening, farge og andre spørsmål.